Laptops, GSM’s, MP3-spelers, fototoestellen, videocamera’s en game devices. Allemaal apparaten die je graag met je meeneemt en die vaak aan veel gebruik onderhevig zijn. Logisch, het zijn ook digitale uitbreidingen van het ‘analoge’ leven en daardoor vaak onmisbaar geworden. Maar: hoe bescherm je nu deze apparaten tegen butsen, krassen en gebroken displays als je ze laat vallen, als ze in je tas tegen je sleutelbos aan hangen of als er iets anders mee gebeurt dat het apparaat kan beschadigen???

Ik stel voor: de InvisibleShield. Dit stukje plastic is voortgekomen uit onderzoek en ervaring in de militaire wereld. Van de site: “The invisibleSHIELD™ is the toughest, most durable gadget scratch protection film available on planet Earth. The film has its origins in the U.S. military, where it was used to protect the leading edges of helicopter blades from wear and tear while traveling hundreds of miles per hour.”

De InvisibleShield is te krijgen voor bijne elk denkbaar device. En als jouw device niet op de site voorkomt, en je weet de afmetingen, dan maakt InvisibleShield er eentje op maat voor je. Zelf heb ik er een die mijn MacBook Pro beschermt. Display, voorkant, onderkant en de stukken naast de trackpad die normaal gezien nogal gevoelig zijn voor krasjes als gevolg van horloges, ringen, armbanden etc. Naast het feit dat dit stuk plastic mijn MacBook Pro uitstekend beschermt, geeft het de laptop bovendien een soort van glans die mij persoonlijk erg aanspreekt.

[youtube bJH3xZ5ZDwE 600]

De InvisibleShield wordt geleverd met applicatievloeistof. Deze spray je eerst op het plastic, waarna je het plastic makkelijk op je apparaat kan positioneren. Daarna wrijf je met de – meegeleverde – rubber lineaal het overtollige vocht onder het plastic uit. Eventuele luchtbelletjes die nog aanwezig zijn verdwijnen na 1 nacht rust, het spul ademt namelijk en zodoende trekken de luchtbelletjes vanzelf weg. Hier zie je de aanbrengprocedure.

Te krijgen via de website www.invisibleshield.com

Getagd op:                         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *