Graag delen wij onze kennis over psychologie en hoe dit toe te passen binnen uw werk.

Dit doen we niet alleen online via blogs en publicaties, maar graag ook persoonlijk voor uw congres, opleiding, evenement of klantendag. De Grey Matters Associates spreken graag en bevlogen over een scala aan onderwerpen die allemaal verbinding hebben met toegepaste psychologie, gedragsbeïnvloeding en (social) media.

In de regel verzorgen wij 3 typen kennissessies:

  1. Keynotes: Korte sessie, 15 tot 30 minuten. Energiek, inspirerend over een onderwerp binnen het Grey Matters werkveld. Zowel theorie als praktijk, altijd evidence-based.
  2. Colleges en seminars: Dit zijn sessie van 1 tot 2 uur waarbij wij in collegevorm vertellen over wetenschap, theorie, toepassing en praktische voorbeelden. Dit interactie beperkt zich tot vragen stellen en korte discussies. Afhankelijk van de beschikbare tijd is het mogelijk 1 of maximaal 2 korte oefeningen of testjes te integreren.
  3. Workshops: Dit zijn sessies van 1 of 2 dagdelen. Deze sessies zijn kennis- en arbeidsintensief en hebben als doelstelling om u met uw team praktisch aan de slag te laten gaan met de theorie. Kenmerkend zijn een afwisseling van kennisoverdracht met opdrachten, waarbij deze laatste zowel een individueel als plenair karakter kunnen hebben.

To show you why Grey Matters.