Een ‘Creative Boost’ voor effectievere campagnes!

U bent een reclamebureau, creative agency, online engagement adviseur of andere professionale dienstverlener die mensen in beweging gaat krijgen. Uw kracht is uw creativiteit. Uw klanten zijn keer op keer overrompeld door de vertaalslag die u weet te maken tussen hun doelstellingen en een creatieve campagne. Maar u mist iets.

Zoals vele bureaus voelt u instinctief aan wanneer iets ‘werkt’ en ‘wanneer niet’. Maar u kunt er niet de vinger op leggen wat dat nu precies is. En u kunt dit dus ook niet daadkrachtig aan uw klant uitleggen.

Als reclamebureau bedenkt u altijd de meest effectieve strategie om de marketingdoelstelling van uw klant te behalen. Hierbij ligt de focus vaak op creativiteit en ‘stickyness’ van uw boodschap. Unique selling points, productvergelijkingen, merkbeleving en persona’s zijn uw werkveld.

Het kan beter

Wat als u binnen uw bestaande werkwijze het effect van uw uitingen zou kunnen verhogen door slim gebruik te maken van wetenschappelijk psychologisch onderzoek?

Wij helpen u inzicht te krijgen in de do’s en don’ts van persuasive communication, intervention mapping en andere psychologische methodieken om daadwerkelijk gedrag van uw doelgroep uit te lokken. Tijdens een workshop van 1 dagdeel nemen wij u mee in de wereld van persuasion, contagion, irrationaliteit, intervention mapping, theorie en research.

Uw uitdaging wordt onze uitdaging

Grey Matters helpt met identificeren van de psychologische principes waar u in uw campagne of pitch gebruik van kunt maken, en hoe u deze inpast binnen uw creatieve concept. Wij denken mee, geven advies en heldere uitleg over gedragsdeterminanten en persuasion principes. Dit zorgt ervoor dat de propositie naar uw klanten en prospects nog aantrekkelijker wordt. U werkt nu immers samen met gedragsdeskundigen die vanuit een wetenschappelijke invalshoek kunnen uitleggen waarom uw creatieve ‘onderbuikgevoel’ ook daadwerkelijk werkt! Indien gewenst gaan wij zelfs mee naar uw klantpresentatie om e.e.a. toe te lichten.

Grey Matters geeft een psychologische boost aan uw creativiteit.

Interesse?

    Uw naam: Uw email:

     

    Leg ons uw case voor