Yes we can, de campagneleus wordt waar. Barack Obama is de nieuwe president van de VS.
Een golf van hoop en optimisme trekt over de wereld.

Een zeer indrukwekkende campagne, vooral vanuit media oogpunt, en vooral ook de wijze waarop nieuwe media werd ingezet. Hopelijk zet dat zich voort in de komende jaren, en zal het medialandschap in Amerika eindelijk open en eerlijk worden. In lijn met wat Obama predikt.

Een van de mooiste quotes hoorde ik een dame in haar overwinningsroes uitkraaien:
“America has finally grown up! We are real people now!”

Toonbeeld van enthousiasme en tegelijkertijd besef van een nieuwe rol voor Amerika in de wereldorde. Hopelijk is de mening van Henk Westbroek door deze “change” achterhaald (“…en wat Amerika betreft, dat land bestaat niet echt” – uit het lied België).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *